MERSİN / ERDEMLİ - Sultan Akın İlkokulu

Öğretmenlerimizin tplantıya katılmasını rica ediyoruz. Yarın saa:16.00

oku

Ara

arüşşafaka Cemiyetinin annesi ya da babası hayatta olmayan ve ailelerinin maddi imkansızlıkları nedeni ile iyi bir eğitim fırsatı bulamayan, yetenekli, başarılı kız ve erkek çocuklarına Özel Darüşşafaka Eğitim Kurumlarında ingilizce eğitim vereceği, eğitimin yatılı olarak 5. sınıftan lise bitimine kadar devam edeceği, öğrencilerin yemek, barınma, bakım, giyim, öğrenme vb. giderlerinin tamamının cemiyet tarafından karşılanacağına ilişkin ilgi (a) yazı ilgi (b) yazımız ile Müdürlüğünüze bildirilmişti.

Söz konusu eğitim kurumuna giriş sınavının 30 Mayıs 2021 Pazar günü, ilimiz Akdeniz ilçesinde bulunan Mersin İleri Ortaokulunda yapılması talebine ilişkin ilgi (c) yazıya istinaden, söz konusu sınavın belirtilen tarihte ve yerde yapılmasının uygun görüldüğü

Ara

Değerli Velilerimiz;

Aşıdan sonra aşılama yerinde kızarıklık, hassasiyet, şişme ve ağrı olabilir

ama bu durum 1-2 gün sürer. Yine aşı yapıldığı gün ve ertesi günde hafif ateş,

iştahsızlık görülebilir. Eğer aşı yapılan çocuğun ateşi 39 derece ve

üzerine çıkarsa mutlaka doktora başvurulmalıdır.

Kas

Norm kadro işlemleri tamamlandığından bükün öğretmenlerimizin Mebbis bilgilerini kontrol etmeleri gerekmektedir. Duyurulur...