Nis

HES Kodu süresi biten veli ve personelimizin HES kodlarını en kısa sürede yenilemeleri rica olunur.

Nis

23 Nisan 2021 Cuma günü Milli Bayram olduğu için resmi tatil olacaktır. Bu sebeple 23 Nisan Cuma günü yüz yüze veya uzaktan eğitim (canlı ders) şeklinde ders yapılmayacaktır. Veli ve öğrencilerimize duyurulur.

Değerli Öğretmenlerimiz;

Öğrencilerimizin yapmış olduğu 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı etkinlik fotoğraflarını okul idaremize göndermeniz önemle rica olunur.

Değerli Öğretmenlerimiz;

E-okulda yer alan öğrenci bilgilerinin; adres telefon, nüfus bilgileri gibi kontrol edilerek güncellenmesi varsa eksikliklerin tamamlanması gerekmektedir. Önemle duyurulur.

Nis

Öğencilerin sınıflarda bulunan ders kitapları ve diğer ders araçlarını mesai saatleri içerisinde okulumuzdan alabilirsiniz.

Sayın velilerimiz;

Son zamanlarda artan internet dolandırıcılığına karşı sizleri uyarmak istedik.

Maske takmama cezaniz var tıklayın veya ücretsiz tablet dağıtımı başvurusu için tıklayın gibi gelen smslerdeki linklere tıklamayaniz.

Mağdur olmamak için dikkatli olunuz.Sadece resmi kaynaklardan yapılan dururulara dikkat ediniz.

Nis

19 Nisan 2021 Pazartesi günündn itibaren zümre öğretmenlerinin ders programları branş öğretmenlerinin programlarını da dikkate alarak (İngilizce,Din Ahlak Bilgisi )planlanmıştır.Bu planlamaya dikkat edillerek uzaktan eğitim derslerinin işlenmesi gerekmektedir.

Nis

Millî Eğitim Bakanlığı 2021/Covıd-19 Kapsamında Esnek Çalışmaya İlişkin Usul Ve Esaslar için tıklayınız

Nis

COVID-19 Kapsamında Kamu Çalışanlarına Yönelik Tedbirlere yönelik resmi gazete yayımlanan cumhurbaşkanlığı genelgesi için tıklayınız

Nis

15/04/2021 Perşembe günü başlayan Uzaktan Eğitim süreci nedeniyle öğencilerin sınıflarda bulunan ders kitapları ve diğer ders araçlarını mesai saatleri içerisinde okulumuzdan alabilirsiniz.

Velilerimize ve öğrencilerimize önemle duyurulur.

Nis

DEĞERLİ ÖĞRETMENLERİM;BAKANLIĞIMIZIN YAYIMLADIĞI GENELGEYE GÖRE UZAKTAN EĞİTİM DÖNEMİNDE ÖĞRENCILERIMIZLE İYEP YETİŞTİRME KURSLARI İKİNCİ BİR DUYURUYA KADAR YAPILMAYACAKTIR.ÖNEMLE DUYURULUR.

Nis

Sevgili öğrencilerimiz yarın canlı derslerimize lütfen zamanında girerek derslerinize katılınız.

Nis

Değerli paydaşlarımız ağaçları korumak, ekonomiye katkı sağlamak için Sıfır Atık Projesi kapsamında kağıtları çöpe atmak yerine sınıflarımızdaki geri dönüşüm kutularına atmanız ve evinizdeki atık kağıtları okulumuza getirmeniz önemle duyurulur.