Değerli öğretmenlerimiz;

E-okul sistemi içerisinde sınıf kitaplığı oluşturulduktan sonra her öğrencinin okumuş olduğu kitapların girildiğinin kontrol edilmesi gerekmekedir.

Sevgili Öğrencilerimiz,

Tuvaletleri temiz tutalım, suyu boşa akıtmayalım ve

tuvaletlere yabancı cisim, kâğıt  ve karton atmayalım.

Nis

Ders bitiminde sınıf defterlerinin idareye teslim edilmesi rica olunur.

Tüm öğretmenlerimize duyurulur.

Nis

Öğrencilerimizin sınıf sınıf okula geliş ve okuldan ayrılış saatleri duyurulmasına rağmen öğrencilerimizin belirtilen saatlerden önce okula geldikleri ve kapılarda beklediği görülmüştür. Öğrencilerimizin kendilerine ayrılan saatte okulumuza gelmeleri için gereken hassasiyetin gösterilmesi gerekmektedir.

Önemle duyurulur.

Değerli Velilerimiz,

okulumuzda eğitim-öğretim gören öğrencilerimizin daha fazla öğrenme kayıpları olmaması için okulumuza düzenli ve istikrarlı gelmeleri çok önemlidir. Bizlere destek olan tüm velilerimize çok teşekkür ederiz.

Mrt

Bugün mesai bitimine kadar yüz yüze derslere gelmeyecek öğrencilerin, velileri aracılığı ile dilekçelerinin getirilmesi önem arzetmektedir.

Mrt

Tüm öğretmenlerimizin öğrencilerin sosyal faaliyetlerini mutlaka  e-Okul Sistemine işlemesi gerekmektedir. Kulüp olarak yaptığınız tüm sosyal faaliyetleri sisteme kayıt ederek, güncel tutmanız gerekmektedir.

Mrt

Okula kılık kıyafet kurallarına uygun olarak

okul formaları ile gelinmesi gerekmektedir. Duyurulur.

Değerli Velilerimiz,

8 Mart 2021 Pazartesiden itibaren yüz yüze eğitim programımız şöyledir

1-İlkokul 1.2.3. ve 4. öğrencilerimiz haftada iki gün gruplar halinde okula geleceklerdir.

1.Grup:Pazartesi-Salı

2.Grup:Perşembe -Cuma

2-ÇARŞAMBA günü okulumuz temizliği yapılacaktır.Ayrıca okulumuzun tüm birimleri dezenfektan çalışmamamız yapılacaktır.

4-Anasınıfı öğrencilerimiz haftada 4 gün okula geleceklerdir

TÜM VELİLERİMİZE DUYURULUR

Değerli velilerimiz;

okul kapısı önlerinde öğrenci giriş çıkış saatlerinden kalabalık oluşturmayalım.

Değerli Öğretmenlerimiz,

Yüz yüze işlediğimiz dersler dışında kalan uzaktan eğitim derslerimiz için "DERS TAKİP FORMU" hazırlayıp idareye her hafta teslim etmeye devam edilecektir.

Mrt

Değerli veliler, sevgili öğrenciler; bugün yüz yüze eğitime tekrar başladık. Ancak yüz yüze eğitimin devam edebilmemiz ve okulların tekrar kapanmaması için MASKE-MESAFE-TEMİZLİK kurallarına çok katı bir şekilde uymalı ve öğrencilerimize de evde bunu aşılamalıyız. Lütfen bina içine girmeyiniz. Öğrencinizin çantasına yedek maske ve dezenfektan koyunuz.Okulların devam edebilmesi kurallara uymamıza bağlıdır.

Mrt

ÇOK DEĞERLİ VELİLERİMİZ; OKUL ÖNCESİ ÖĞRENCİLERİMİZ PAZARTESİ,SALI,PERŞEMBE VE CUMA GÜNLERİ OKULA GELECEKLERDİR. ÇARŞAMBA GÜNÜ OKUL ÖNCESİ ÖĞRENCİLERİMİZ OKULA GELMEYECEKTİR.

Mrt

Kulüp ve sınıf panolarının etkin kullanılması kapsamında belirli gün ve haftalarla ilgili öğrenci çalışmalarının panolarda sergilenmesini; pandemi nedeniyle kutlayamadığımız önemli günlerle ilgili öğretmenlerimizin gerekli bilgilendirmeyi yapması önemle rica olunur.

Okulumuzda Her gün Temizlik, Her gün Dezenfektan yapılıyor

Okulumuzda her zaman temizliğe üst düzey özen gösterdik.

Temizlik personelimiz tarafından her gün

sınıf ve koridor vs. temizliği dezenfektan ile yapılıyor.