Ara

Okulumuzda geleneksel olarak düzenlediğimiz kan bağışı etkinliğine tüm velilerimizi tekrar davet ediyoruz. Kan veren velilerimize çok teşekkürler ediyoruz.

Kas

Okul çeşmemiz öğrencilerimizin kullanımına sunulmuştur. Emeği geçenlere ve Erdemli Belediyemize teşekkürler ediyoruz.

Haz

Ana sınıfı ve birinci sınıflarımız için kayıtlarımız 18.07.2022 tarihinde başlayacaktır. DUYURULUR

Haz

Okulumuzda yaz dönemi Temmuz Ağustos aylarında Ana sınıfı açılacaktır. Önümüzdeki dönem ilkokula başlayacak çocuklarımızdan hiç Ana sınıfına gitmeyenlerin devam etmesi rica olunur.

Haz

Okulumuzda 3.sınıftan 4.sınıfa geçen öğrencilerimiz için yaz kursu yapılacaktır.( İngilizce ve Matematik derslerinden)

Kayıt için okulumuza bekliyoruz..

Nis

Değerli velilerimiz okulumuz ve öğrencilerimizin yararına olan elinizde bulunan kitaplardan okulumuza bağış yapmanızı rica ediyoruz.

BAŞKAN                     : FATMA SURHAN MAVİ

BAŞKAN YARDIMCISI : AVNİ ANIL ARSLAN

MUHASİP ÜYE           : HATİCE SARIBIYIKOĞLU

SEKRETER                : FATMA DOĞAN

ÜYE                           : HİDAYET BOLACALI

BAŞKAN : SUAT ÜSTÜL

ÜYE       : NURETTİN ŞEKER

ÜYE       : ALİRIZA İSLAMOĞLU

Tem

Gönüllülük esasına göre öğrenciler, öğretmenler ve velilere yönelik eğitim faaliyetlerini gerçekleştirmek üzere planlanacak program, eğitim faaliyetleri fiziksel, sosyal-duygusal, akademik gelişim ve özel eğitim alanı olmak üzere dört ana temaya uygun olarak planlanacak.

Değerli Öğretmenlerimiz;

2020-2021 yıl sonu iş ve işlemleri hakkında bilgilendirilmeniz üzerine 14 Haziran 2021 Pazartesi günü mesai saati başlangıcına kadar tamamlanması gerekmektedir. 14 Haziran 2021 Pazartesi günü mesai saati başlangıcı ile birlikte sistem girişlere kapatılacaktır. Öğretmenlerimize önemle duyurulur.

Haz

Eko Okullar projesi kapsamında bu yıl da Yeşil Bayrak almaya hak kazanan okulumuz finali düzenlediği botanik bahçesi projesiyle yapıyor. Bu güzel çalışmada emeği geçen öğrencilerimize, öğretmenlerimize, okul idaremize ve katkılarından dolayı Erdemli Belediyesine teşekkürler ediyoruz. Açılışımız 10.06.2021 Perşembe günü saat 09.30"da yapılacaktır. Tüm paydaşlarımızı davet ediyoruz.

May

Değerli veliler, sevgili öğrenciler, hafta sonunda bol bol kitap okumanızı, birlikte eğlenceli oyunlar oynamanızı tavsiye ediyoruz. Tüm velilerimize önerimizdir.