MERSİN / ERDEMLİ - Sultan Akın İlkokulu

Sultan Akın İlkokulu

03245151985
Merkez Mahallesi Celil Kiya Sokak No4 Erdemli / MERSİN
Hayatın ilk adımında kaliteyi bilenlerin vazgeçilmezi olmak.
Misyon
Sultan Akın İlkokulu olarak; ülkemizin muasır medeniyetler seviyesine ulaşmasına katkıda bulunmak ve geleceğe ilham vermek için adaletli ve hoşgörülü bir ortamda güven duygusu içinde kendini her daim özel hisseden bireyler yetiştirmek.
Başarılar
Yeşil Bayrak, Beyaz Bayrak, Beslenme Dostu Okul, Güvenli İnternet Bronz Etiket, Çocuk Oyunları İfet Birinciliği. Mendilimde Dostluk Var Turnuva Birinciliği. Mendil Kapmaca Birinciliği, Minikler Yönünü Buluyor Oryantring Birinciliği, Şiiir Yağmurunda Çocuklar Şiir Yarışması Birinciliği, Zeka Oyunları; Mangala, Pentago Q-Bitz, Equlilibrio Birincilikleri, Okul web sitesi il(2.) ve ilçe(1.) Türkiye(43.) derecesi. eTwinning Ulusal Kalite Etiketi. (Son İki Yıl)
Klima
Karayolu
Özel servis
İlçe Merkezi
İl merkezine 35 km.
Sportif Etkinlikler
Değerlerimize saygılı sosyal ve kültürel bütün hareketliliklere ve müsabakalara katılım sağlarız.
Bilimsel olan her şeyde biz de varız.
Proje Çalışmaları
Eko Okullar(Yeşil Bayrak), Beyaz Bayrak, Beslenme Dostu Okul, Sıfır Atık,eTwinning ve Erasmus+ K101
Yurtdışı Proje Faaliyetleri
Erasmus+ iki proje başvurusu, Disco projesi başvurusu, Güvenli İnternet Bronz Etiketi, eTwinning çalışmaları ve Kalite Etiketi.
Diğer Hususlar
Yenilikçi yaklaşımlara ve kaliteye önem veren, kurum kültürüne inanan, disiplinli bir kurum olma yolundayız.